Main

Laptoptas 15,6 inch kopen

De 15,6 inch laptoptassen bevatten een groot hoofdcompartiment met voorvak, waarbij beide een stevige ritssluiting bevatten. De 15,6 inch laptoptas is gefabriceerd van het materiaal canvas, dit is een stevig materiaal dat ook waterafstotend is. Het hoofdcompartiment bevat een apart laptopvak dat beschermd is met foam materiaal zodat uw laptop goed beschermd is. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer. De laptoptas bevat verder een hoofdvak en een voorvak. Beide zijn uiteraard voorzien van een stevige ritssluiting. Daarnaast zijn er diverse accessoiresvakken te vinden voor kleine spullen zoals sleutels, pennen etc. Deze 15,6 inch laptoptassen zijn op diverse manieren te dragen, namelijk door middel van een comfortabele schouderband en handvatten. Hierdoor kunt u de laptoptas altijd op de gewenste wijze vervoeren.

Laptoptas 17 inch

Ook zijn er specifieke laptoptassen voor dames. Deze zijn zo ontworpen, dat ze ook voor dames in de smaak vallen. Traditioneel gezien werden laptoptassen namelijk vaak door heren gedragen, maar dit is allang niet meer zo. Tegenwoordig is de laptoptas onder dames ook flink in populariteit toegenomen. Zo heb je dus ruim de keuze om ook qua laptoptassen voor dames iets te vinden in ons assortiment. Aangezien wij bij Sleevy juist wel onze goede naam willen voortzetten, doen wij ons uiterste best om onze producten net dat extraatje mee te geven.

Daarnaast gaat het niet alleen om de bescherming aan de buitenkant, maar ook om de kwaliteit van het materiaal aan de binnenkant. Dit is namelijk waar de laptop dag in dag uit tegenaan wrijft. Ook hiervoor hebben we bij onze producten gekozen voor materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit bestaat uit foam materiaal. De mate van zachtheid en gladheid zorgen ervoor dat er geen krassen op de laptop ontstaan. De laptop blijft tijdens het vervoer volledig intact.