Main

Muismatten designs

De mooiste muismatten vindt u bij Sleevy. Zoals veel mensen vandaag de dag wel weten, is een muismat een ondergrond voor de muis van een computer. Tegenwoordig is het ook een vrij populaire optie om een muis naast de laptop aan te schaffen. Ook dan is er een muismat nodig. Een muismat zorgt er namelijk voor dat een muis geleidelijk over een ondergrond kan bewegen. Het vormt aan de ene kant een bescherming voor bijvoorbeeld je bureau, terwijl het aan de andere kant beweging van de muis een stuk makkelijker maakt. Niet elke ondergrond is namelijk geschikt om een muis vrij op te bewegen. Zeker de ongelijke bureaus of tafels zijn hier zeer ongeschikt voor. Voor het optimale gebruik van een muis voor bijvoorbeeld werk, studie of gaming, doe je er goed aan om een bijbehorende mat aan te schaffen.

Standaard muismat

Deze muismatten zijn stuk voor stuk gemaakt van stevig neopreen, inclusief antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de muismat ook op de gladdere ondergronden onder geen beding wegglijdt. Dit is namelijk zeer storend en hoogst contraproductief. Verder gaat het hierbij om een zeer elastische muismat. Je kunt deze na gebruik oprollen of opvouwen. Om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet, doe je er goed aan om met enkele zaken rekening te houden bij het uitkiezen van een muismat. Zo doe je er alles aan om zo lang mogelijk tevreden te blijven over je nieuwe muismat.

Muismat Sleevy

Combinatie met laptophoes

Verder is het natuurlijk ook heel goed mogelijk om je muismat te laten matchen met je laptophoes. Bij Sleevy bieden we namelijk ook laptophoezen met allerlei leuke designs aan. Zo combineer je heel gemakkelijk de kleuren of afbeeldingen. Alles wat je bij je laptop en computer gebruikt, vormt zo één geheel. Naast kwaliteit is een groot tweede punt het aanbieden van zoveel mogelijk designs. Smaken verschillen namelijk enorm. Wij vinden het dan belangrijk dat er zoveel mogelijk verschillende laptophoezen worden aangeboden. De kans is dan het grootst dat je er iets tussen ziet wat perfect aansluit op jouw voorkeuren. Van grappig en mooi tot aan inspirerend en schattig. Je vindt het bij ons allemaal terug. Het aanbod aan verschillende kleuren is daarbij zeer uitgebreid. Zowel in de meer traditionele vrouwelijke als ook de traditionele mannelijke kleuren. Wat bovendien één van de meest populaire opties is qua design, is het ontwerp met een dier. In totaal zijn er ondertussen meer dan 300 designs beschikbaar waaruit gekozen kan worden. In de loop der jaren is dit aantal steeds verder toegenomen. Van tijd tot tijd komen er steeds weer nieuwe designs bij om de creativiteit van de keuzemogelijkheden hoog te houden.

Populaire laptop sleeves

Bij een 14 inch laptop hoort natuurlijk ook een leuke 14 inch laptop sleeve. Bij laptopsleeveshop vindt u de leukste design laptophoezen met keuze uit 250+ designs. De 14″ laptop sleeves bevatten een stevige ritssluiting met aan de binnenzijde een ritsbescherming ter voorkoming van krassen. Meet altijd de breedte en lengte van uw laptop op, het diagonaal kan een verkeerde maat geven.